Mitä DropShipment tarkoittaa?
DropShipment on palvelu, jossa tuote toimitetaan suoraan loppuasiakkaallesi. Tämän palvelun turvin voit laittaa myyntiin koko tuotevalikoimamme ja me huolehdimme toimituksesta suoraan asiakkaillesi. Pixmania Pro:n toimitus ei sisällä mitään mainoksia, lehtisiä tai merkkejä, joista Pixmania Pro:n voisi tunnistaa.
DropShipment-palvelun avulla voit kehittää lisäarvoa tuottavan myyntijärjestelmän, sillä sinun ei tarvitse huolehtia tuotteiden hankinnasta, varastoinnista saatika kalliista logistiikkajärjestelyistä. DropShipment antaa mahdollisuuden laajentaa ja monipuolistaa myyntiäsi 35 000 High tech -tuotteemme valikoimaa hyödyntämällä.

Miten aloittaa DropShipment-yhteistyö Pixmania-Pro:n kanssa?
Pixmania Pro on Euroopan johtava High Tech -tuotteiden tukkukauppias. Markkinoimme yli 35 000 eri tuotetta: digitaalikameroita, videokameroita, tulostimia, skannereita, USB-muisteja, MP3-soittimia, matkapuhelimia, iPodeja, Plasma- ja LCD-televisioita, DVD-soittimia, kannettavia tietokoneita, autoradioita, yrityslahjoja, silkkipainotuotteita, mainostavaroita, personoitavia tuotteita ja paljon muuta...
Löydät kaikki tuotteemme osoitteesta http://www.pixmania-pro.fi/. Sivuilla on ilmoitettu tuotteiden hintatiedot, saatavuustiedot sekä tilattavissa oleva määrä. Esimerkki DropShipment-toimituksesta Pixmania Pro:n kanssa:
Jälleenmyyjä valitsee tuotteen, jonka hän haluaa laittaa myyntiin omille sivuilleen. Tuotteen hinta on Pixmania Pro:n sivuilla 150 € toimituskuluineen. Jälleenmyyjä myy tuotteen omilla sivuillaan hintaan 200 € + 10 €:n toimitusmaksu. Heti kun jälleenmyyjä on saanut asiakkaaltaan 210 €:n maksun, hän välittää tilauksen sekä suorittaa 150 € Pixmania Pro:lle. Jälleenmyyjälle jää voittoa 60 €, eikä hänen tarvitse huolehtia toimituksesta, sillä Pixmania Pro hoitaa tilauksen suoraan asiakkaalle.
DropShipment-palvelun avulla rakennat kestävän B2B-liikesuhteen PixmaniaPro-tukkukauppiaan kanssa ja kehität toimintaasi ilman rakennekustannuksia ja logistiikkahuolia.