Huolettoman Kaupanteon Palvelu


Vian sattuessa laitteesi korvataan 100%:sti!

Korvaamme tuotteesi uuden veroisesti 12 kk:n ajan ostopäivästä lähtien. Vian sattuessa sinun ei tarvitse enää odotella laitteesi korjausta, sillä PIXmania-PRO tarjoaa tilalle ostokupongin, jonka arvon voit käyttää ostaaksesi joko saman tuotteen tai minkä tahansa muun tuotteen PIXmania-PRO:n tuotekatalogista.

Huolettoman Kaupanteon Palvelun ansiosta voit saada ensimmäisen takuuvuoden aikana viallisen laitteesi tilalle sen ostoarvoa (ilman lähetyskuluja) vastaavan ostokupongin, joka on voimassa 3 kk:n ajan PIXmania-PRO:n sivustolla. Tämän palvelun hinta määräytyy valitun tuotteen verollisen hinnan mukaan (ilman lähetyskuluja) ja on sovellettavissa kaikkiin vähintään 2€:n (sis. ALV:n) arvoisiin ostoksiin (hinnat ovat näkyvillä Yleisissä myyntiehdoissa).

Ongelmien ilmaantuessa, ja jos olet ostanut Huolettoman Kaupanteon Palvelun, riittää kun palautat viallisen laitteesi meille täytetyn ja allekirjoitetun palautuskupongin kanssa. Tuotteen vastaanotettuamme After Sales -palvelumme tarkastaa vian*, minkä jälkeen lähetämme sinulle laitteesi alkuperäistä arvoa vastaavan ostokupongin, joka on voimassa 3 kk ostaessasi tuotteita Pixmania-pro.comissa.

* teknisten asiantuntijoiden tekemän tutkimuksen avulla varmistamme laitteen vian sekä sen, että vika kuuluu valmistajan takuun piiriin ja että laite on palautettu alkuperäisessä pakkauksessaan kaikkine tarvikkeineen (CD-Rom, kaapelit, käyttöohjeet jne.).

Lisätakuu


Lisätakuu pidentää takuuajan 3 tai 5 vuoteen!

Tee ostoksesi huoletta, PIXmania-PRO huolehtii kaikesta! Unohda vaikeudet ja hyödynnä hankintaasi rauhallisin mielin ja pitkään!

Lakisääteisten takuiden lisäksi Pixmania-Pro tarjoaa tietyille sivustolla ilmoittamilleen tuotteille kaupallisia takuita valmistajien myöntämien takuiden täydennykseksi.

Pixmania-PRO:n kaupallisia takuita on kaksi:

Vian sattuessa Pixmania-PRO:n lisätakuut kattavat korjauksen, vialliset osat ja edestakaiset lähetyskulut. Mikäli tuotetta ei voida korjata, Pixmania-PRO vaihtaa tuotteen toiseen samantyyppiseen tai antaa tuotteesta korvauksen. Lisätakuu raukeaa Asiakkaan pyynnöstä maksetun korvauksen jälkeen.

Lisätakuiden piiriin eivät kuulu:

Huomaa myös, että Pixmania-PRO:n lisätakuut eivät kata sellaisen tuotteen vikoja, jonka sarja- tai mallinumeroa on muutettu.

Onko sinulla kysyttävää?

Lisätietoja

Jos olet jälleenmyyjä ja haluat käyttää dropshipment-palveluamme, ota meihin yhteyttä: kumppanuus@pixmania-pro.com

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat lisätietoja, käy katsomassa FAQ-sivumme